تیم بسکتبال با ویلچر استان خوزستان که سالها در سطح اول بسکتبال کشور حضور داشته و بدنه اصلی تیم ملی را تشکیل می داد اما این روزها حال و روز خوشی ندارد.
به گزارش خبرنگار نخل اسپورت؛ جانبازان بسکتبالیست٬ قهرمانان میدان جبهه و جنگ دیروز و قهرمانان ورزش امروز استان خوزستان و البته کشورمان، از حمایتهای کمی در سطح استان برخوردار هستند.
تیم بسکتبال با ویلچر استان خوزستان چند سالی تحت اسپانسری باشگاه ملی حفاری با حداقل هزینه و امکانات در مسابقات لیگ برتر بسکتبال با ویلچر، حضور موفقی داشتند و با کمترین هزینه، جایگاه خود در لیگ برتر را حفظ کرد اما امسال به بهانه بخشنامه جدید وزارت نفت در خصوص عدم حمایت و کمکهای مالی توسط شرکتهای تابعه وزارت نفت به باشگاههای حرفهای، این تیم در آستانه حذف از لیگ برتر و از دست رفتن سهمیه لیگ برتر قرار گرفته است.
بخشنامه ای که بلای جان ورزش استان خوزستان خواهد شد و بیشترین ضرر این بخشنامه شامل استان مظلوم و محروم خوزستان خواهد شد.
استان خوزستان به دلیل عدم وجود زیر ساختهای مناسب و وابستگی به امکانات نفت در صورت اجرای این بخشنامه دچار مشکلات زیادی خواهد شد؛ اگرچه در دو سال اخیر شاهد کارهای خوبی در زمینه زیرساختهای ورزش در استان هستیم اما به دلیل عدم ساختار مناسب و نبود زیر ساختها در سالهای گذشته این بخشنامه به ورزش استان آسیب زیادی وارد خواهد کرد.
مدیران ارشد استان میبایست با تعامل با وزارت نفت، استان خوزستان را از این بخشنامه مستثنی کنند و یا حداقل ورزشهای جانبازان و معلولین که شرایط خاص و ویژه ای دارند، از این بخشنامه مستثنی شوند.
در آستانه هفته دفاع مقدس، حماسه سازان جبهه و دفاع مقدس را بیشتر دریابیم، اینها کسانی هستند که دیروز در میدان جنگ برای کشورمان افتخارآفرینی کردند و امروز در میدان ورزش، افتخارآفرینی خود را تکرار می کنند.
انتهای پیام