پرسپولیس در اصفهان، استقلال مقابل ملوان و گلگهر رودرروی فولاد؛ جام حذفی خیلی زود به مراحل حساس بازیهای داغ خود رسید.
به گزارش نخل اسپورت ، یک هفته پس از پایان مرحله یک شانزدهم نهایی و انتخاب ۱۶ تیم منتخب، نوبت به قرعه کشی مرحله بعدی جام حذفی رسید که از ساعت ۱۲ امروز در سالن روابط عمومی سازمان لیگ و با حضور مقامات ارشد این نهاد برگزارکننده فوتبال در ایران، برگزار شد.
حضور پرسپولیس و استقلال در این مرحله باعث شده بود که احتمال برگزاری شهرآورد وجود داشته باشد که البته این احتمال ۶٫۶ درصد بود و در نهایت نیز سرخابیهای پایتخت با تیم دیگری روبرو شدند.
همچنین صعود گلگهر، فولاد و سپاهان، احتمال تقابل سرخابیها با یک تیم مدعی را تا ۲۶٫۶% افزایش داده بود که از بخت بد پرسپولیس، آنها با یکی از این سه تیم همقرعه شدند. بر این اساس پرسپولیس باید به اصفهان برود تا رودرروی سپاهان قرار بگیرد.
⚽قرعهکشی مرحله ۱/۸ نهایی انجام شد و تیم ها حریفان خود را شناختند:
*▫️سپاهان – پرسپولیس*
*▫️استقلال – ملوان*
*▫️استقلال ملاثانی – مس کرمان*
*▫️فولاد – گلگهر*
*▫️آلومینیوم – نساجی*
*▫️نود ارومیه – پیکان*
*▫️دریای کاسپین بابل – پارس جنوبی جم*
*▫️مس رفسنجان – هوادار*
⚽این مرحله از رقابتها در روزهای دوم و سوم اسفند برگزار میشود.
انتهای پیام