کلاس ارتقاء داوری کومیته سبکهای کنترلی تا درجه رفری بی و سبکهای غیرکنترلی تا درجهی رفری آ شهریور ماه در آبادان برگزار میشود.
صفورا فانی مسئول کمیته آموزش هئیت کاراته منطقه آزاد اروند ظهر امروز در گفتگویی با خبرنگار نخلاسپورت اظهار داشت : با هماهنگیهای صورت گرفته قرار است برای اولین بار در شهرستان آبادان یک دوره کلاس ارتقاء داوری کاراته در دو بخش کنترلی و غیرکنترلی زیر نظر فدراسیون برگزار شود.
وی افزود: این دوره در تاریخ ۲۸ و ۲۹ شهریورماه در دوبخش بانوان و آقایان برگزار خواهد شد، همچنین برای ارتقاء داوری در بخش کاتا ، درصورت به حد نصاب رسیدن متقاضیان، اقدامات لازم جهت دریافت مجوز صورت خواهد گرفت.
فانی عنوان کرد: بهمنظور رفاه حال شرکت کنندگان در این دوره، خوابگاه نیز اختصاص یافته است که با قیمت مناسب و درصورت امکان، به صورت رایگان در اختیار داوران قرار خواهد گرفت.
مسئول کمیته آموزش هئیت کاراته منطقه آزاد اروند گفت: اولین باری است که تحت پوشش منطقه آزاد اروند، کلاس داوری برگزار خواهیم کرد، و برای تعیین بهترین مکان برگزاری دوره، با توجه به امکانات شهرستانهای تحت پوشش منطقه آزاد اروند، در حال رایزنی میباشیم و به احتمال زیاد آبادان میزبان خواهد بود.
وی در پایان اظهار کرد: دورهی مربیگری را در آینده ی نزدیک برگزار خواهیم کرد، ولی در حال حاضر با توجه به تغییرات اخیر قوانین در داوری، اولویت اول ما برگزاری کلاس داوری است، همچنین با هماهنگیهایی که در حال انجام آن هستیم، در فصل پاییز و زمستان نیز دوره های دانش افزایی را درپیش خواهیم داشت که در زمانمقتضی خدمت علاقمندان اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام