به گزارش نخل اسپورت؛ آخرین دیدار نیم فصل لیگ برتر برای نفت مسجدسلیمان با شکست برابر استقلال تهران به پایان رسید.
نخستین موقعیت جدی این بازی را نفتی ها از دست دادند. روی پرتاب اوت بلند باقری، این محمد بلبلی بود که در دهانه دروازه صاحب توپ شد اما ضربه سر این بازیکن به شکل بسیار خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت. ۳ دقیقه بعد این استقلال بود که به گل نخست رسید. دفع توپ مجتبی لطفی پشت محوطه جریمه به حسین زاده رسید و شلیک دیدنی این بازیکن وارد دروازه شد تا استقلال با این گل زیبا از حریف خود پیش بیفتد.
در دقیقه ۳۱ نفتی ها تا آستانه باز کردن دروازه خودشان پیش رفتند. پاس رو به عقب لطفی را سنگربان نفت با یک تکل راهی کرنر کرد. در ادامه میزبان ۲ موقعیت خوب گلزنی داشت که از دست رفتند. ابتدا ارسال میرجوان را حسینی به زیبایی مهار کرد و در ادامه نیز میرجوان در موقعیت بسیار خوبی قرار گرفت و در حالیکه تنها آقاسی را مقابل خودش داشت، ضربه او پس از برخورد به این بازیکن راهی کرنر شد. در ادامه اتفاق خاصی رخ نداد و بازی در نیمه نخست با همان یک گل به پایان رسید.
در آغاز نیمه دوم نفت فرصت بسیار خوبی برای رسیدن به گل تساوی داشت ولی هدایتیان قدر این موقعیت را ندانست. یک پرتاب اوت بلند دیگر توسط باقری به درون محوطه جریمه استقلال فرصت بسیار خوبی را برای مهرداد هدایتیان فراهم کرد که شوت این بازیکن در دهانه دروازه به آسمان زده شد. پس از این موقعیت، استقلال توانست برتری خود را دو برابر کند. پاس خوب کوین یامگا درون محوطه جریمه به امیرحسین حسین زاده رسید و او نیز با شوتی دقیق حساب کار را ۲ بر صفر کرد.
در ادامه رودی ژستد نیز می توانست اسمش را میان گلزنان بازی ثبت کند که چنین نشد. ارسال وریا و در ادامه پاس مهدی پور روی نقطه پنالتی به ژستد رسید که شوت او با اختلاف بسیار کمی از بالای دروازه به بیرون رفت. بعد از این موقعیت بود که آبی ها به گل سوم رسیدند. پاس در عمق و دیدنی مهدی پور به کوین یامگا رسید و این بازیکن نیز با یک ضربه چیپ توپ را وارد دروازه کرد تا استقلال با ۳ گل از تیم میزبان پیش بیفتد.
کوین یامگا نیز این فرصت را داشت تا در این بازی دبل کند. پاس خوب ژستد به او رسید ولی شوت این بازیکن میلی متری از کنار تیر دروازه به بیرون رفت. پس از آن بود که نفت چند فرصت خوب گلزنی را از دست داد. ابتدا حسینی با واکنشی دیدنی شوت حیدری را مهار کرد و سپس شوت های هدایتیان و مقتدایی از کنار تیر دروازه به شکل خطرناکی به بیرون رفت.
در ادامه نیز اتفاق خاصی رخ نداد و استقلال توانست پیروزی ۳ گله خود را حفظ کند و ۳ امتیاز حساس را از مسجدسلیمان به دست بیاورد. با این پیروزی، استقلال با در اختیار داشتن بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع لیگ قهرمانی نیم فصل نخست را از آن خود کند و نفت نیز با این شکست نیز در رتبه پانزدهم باقی ماند.
انتهای پیام/
- منبع خبر : ورزش3